Batik Mask

Unieke batik mondkapjes

mondkapje van batik bestellenBestel nu unieke handgemaakte mondkapjes. Speciaal voor u gemaakt in Yogyakarta.

Elk mondkapje is net anders door het unieke batik design. Maak het leven iets kleurijker met deze comfortabele mondmaskers.

De maskers zijn dubbellaags, wasbaar, zitten goed en zijn niet benauwd. Omdat ze goed aansluiten beslaat uw bril minder snel.


U blij, wij blij

mondkapjes zelf maken batikNiet alleen maakt u uzelf blij met deze mooie mondkapjes van goede kwaliteit, ook helpt u mee de economische gevolgen van de pandemie in Yogyakarta te verzachten. Inkomsten zijn weggevallen en de werkloosheid is gegroeid. De verkoop van de mondkapjes zorgt voor nieuwe mogelijkheden.

En zoals u van ons gewend bent: de beste kwaliteit voor een goede prijs.

Werken is meer dan geld verdienen. Wij maken de mondkapjes met veel plezier en zijn pas tevreden als u dat bent.


Hoe werkt het?

Heel eenvoudig:

  1. Vul het onderstaande formulier in of u stuurt mij een Whatsapp-bericht.
  2. U ontvangt een bericht met hierin een tikkie om de mondkapjes te voldoen, of u maakt het bedrag per bank over (gewoon naar een Nederlandse bankrekening).
  3. Vervolgens krijgt u de mondkapjes thuisgestuurd.

Met elastiek om uw oren of om uw hoofd

mondkapje elastiek om het hoofd of in de nekStandaard leveren wij mondkapjes die u met elastiek om uw oren kunt vastmaken.
U kunt ook kiezen voor mondkapjes die u om uw hoofd kunt vastmaken. Dit kunt u apart aangeven.
Vooral als u uw mondkapje vaak op moet, kunnen uw oren pijnlijk gaan aanvoelen maar ook voor mensen die een gehoorapparaat dragen is een elastiek om het hoofd veiliger. U zal zeker niet de eerste zijn die zijn gehoorapparaat kwijt raakt bij het afzetten van het mondkapje.


Kado

mondkapje kado

Een kleurig batik mondkapje is een leuk kadootje dat door iedereen gewaardeerd zal worden in deze donkere decembermaand.

Of stuur uw familie en vrienden dit jaar een mondkapje in plaats van een kerstkaart. Origineel en niet duur.


Bestel echte originele batik mondkapjes uit Indonesië:


Batik

batik masker bestellen

Het leuke van het maken van batik mondkapjes is dat wij op deze manier toch nog een stukje Yogyakarta en Indonesië met u kunnen delen.

Er zijn twee soorten batik: batik tulis en batik cap. Bij batik tulis wordt de was met een soort pen op de stof aangebracht en bij batik cap wordt de was op de stof gestempeld.

De stof wordt gekleurd en de was wordt later verwijderd. Hierdoor ontstaan er patronen op de stof. Dit proces wordt herhaald om meerdere kleuren aan te brengen, met een prachtig resultaat.

Niet voor niets staat batik op de UNESCO-lijst voor immaterieel cultureel erfgoed.


Delen is lief!

Kent u mensen of bedrijven die ook van batik houden en onze unieke mondkapjes zouden willen bestellen?batik batik Yogyakarta