Individuele rondreis Indonesië met huurauto en chauffeur

Rondreis over Java en Bali

Behoud uw vrijheid en kies voor een eigen chauffeur

Individuele rondreis Indonesië met chauffeur

Steeds meer mensen huren een auto met chauffeur voor hun individuele rondreis over Java en Bali.
Met Dadang Supardi (Pardi) als chauffeur kunt u op uw eigen tempo, en op basis van uw eigen wensen, Java en Bali ontdekken.

Ook als u alleen Yogyakarta wilt bezoeken geeft Pardi u veel keuze en goed advies.

Tours in en rond Yogyakarta->

De afgelopen jaren heeft Pardi samen met zijn vrouw Dwi Hapsari (Dwi), door hard te werken en met veel enthousiasme, hun eigen bedrijf opgebouwd.
Binnen hun bedrijf kiezen Pardi en Dwi bewust voor:

  • hoge kwaliteit,
  • een persoonlijke benadering,
  • eerlijke werkomstandigheden,
  • tegen een concurrerende prijs.

Zij merken dat hun ideeën en werkwijze erg worden gewaardeerd door zowel hun gasten als hun medewerkers. Dit motiveert hen enorm en zorgt dat zij elke dag met veel plezier en veel energie voor u klaar staan.

Wat kost het.. en hoe werkt het? –>

Lees de reviews–>

In het hoogseizoen is er zoveel vraag dat Pardi & Dwi samenwerken met een speciaal door hen geselecteerd team van collega’s, die passen binnen de filosofie van hun bedrijf en voldoen aan hun hoge normen.

Wat maakt een rondreis met Pardi en zijn collega’s zo bijzonder? De 7 redenen om voor Pardi te kiezen:

chauffeur voor uw rondreis over Java and Bali

1. Comfortabel, en vertrouwd

Pardi en zijn collega’s hebben jarenlange ervaring met Westerse toeristen. Al meer dan 20 jaar laten zij hun gasten met veel plezier en trots de mooiste plekken van Java en Bali zien.
U stopt wanneer u wilt, u kunt zelf kiezen waar u wilt lunchen of avondeten. De bagage ligt veilig achterin, en de huurauto is voorzien van AC en getinte ramen achterin, waardoor u geen last hebt van de warmte. Onderweg kun u zoveel contact maken met de lokale bevolking als u wilt, maar u kunt zich op elk moment ook even terugtrekken, of zelfs een dutje doen.

Door hun lange ervaring voelen Pardi en zijn collega’s prima aan wanneer u behoefte heeft aan privacy of wanneer u juist een praatje wilt maken of advies of uitleg wilt hebben.

Het onwennige gevoel van veel Europese toeristen die geen privéchauffeur gewend zijn, is eigenlijk altijd direct na kennismaking verdwenen, en wordt vervangen door een echt vakantiegevoel.

2. Uw chauffeur, gids en tolk

Pardi en zijn collega’s zijn in de praktijk niet alleen uw chauffeur. Zij spreken goed Engels en indien nodig tolken zij voor u. Zij kennen overal de weg en kunnen veel vertellen over de rijke cultuur en achtergronden van Java. Zij denken mee en geven goede adviezen zodat u voor 100% kunt genieten van uw rondreis.
U betaalt voor een huurauto met chauffeur, maar feitelijk staan Pardi en zijn collega’s ook voor u klaar als tolk, gids en reisadviseur. Dit scheelt veel tijd en stress en maakt uw vakantie wel zo relaxed.

Indien bij bezienswaardigheden een gids gewenst is (bijvoorbeeld bij de Borobudur) moet de gids verplicht werkzaam zijn bij de Borobudur. Hier mag uw chauffeur niet als gids optreden.

Neem bij het plannen van uw reis al contact op en laat u vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden. Pardi en zijn vrouw Dwi verwelkomen u graag in Indonesië.

kraton Yogyakarta

3. Veilig en professioneel

De meeste toeristen die voor het eerst in Indonesië komen, schrikken van het chaotische verkeer. In Indonesië rijdt men aan de linkerkant en verkeersborden zijn zeldzaam. Overal ziet u motoren en bromfietsen, die zich weinig lijken aan te trekken van verkeersregels. Uw chauffeur loodst u veilig door het verkeer van Java en Bali.

Autogordels zijn in Indonesië niet zo gewoon als in Europa of Amerika. Lang niet elke huurauto beschikt over goedwerkende autogordels voorin. Achterin de auto zijn autogordels niet verplicht en ontbreken de autogordels vaak.
Pardi weet dat veiligheid voor u belangrijk is. Hij heeft er voor gezorgd dat al de auto’s waar hij gebruik van maakt over goedwerkende autogordels beschikken, zowel voor- als achterin.

Als u met kinderen reist, kunt u gebruikmaken van kinderautostoeltjes. Boek tijdig, om zeker te weten dat de autostoeltjes nog beschikbaar zijn.

Reizen met kinderen –>

Anders dan veel andere chauffeurs in de toeristensector, zijn Pardi en zijn collega’s in het bezit van een speciaal rijbewijs waarmee zij bussen van elk formaat mogen besturen. Om dit rijbewijs te kunnen behouden worden zij elke vijf jaar getest.

Pardi en de door hem geselecteerde collega’s zijn lid van de beroepsorganisatie voor chauffeurs in de toeristensector op Java en Bali. De leden van deze organisatie informeren elkaar over alle ontwikkelingen die van belang zijn voor hun werk. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de meest actuele informatie over de beste routes, maar bijvoorbeeld ook over de bezoekersinformatie van toeristische attracties. Men helpt elkaar onderweg als dit nodig is.

Verder kan Pardi gebruik maken van een breed netwerk aan contacten. Hierdoor kan hij veel voor u regelen en beschikt hij altijd over de juiste informatie om uw vakantie op Java en Bali tot een succes te maken.

4. Onafhankelijk en persoonlijk

Pardi werkt als kleine zelfstandige voor u en voor niemand anders. Hij heeft geen andere belangen die de grotere reisorganisaties wel hebben, doordat zij contracten met bepaalde hotels en restaurants hebben gesloten. U beslist zelf in welke hotels u overnacht, kiest zelf uw restaurants, bepaalt zelf wat u wilt bezichtigen. Vanzelfsprekend kunt u om advies vragen, en Pardi en Dwi kunnen u ook helpen bij het boeken van hotels, maar er is geen enkele belangenverstrengeling. Alles is gericht op uw wensen en interesses.

Al voordat uw vakantie daadwerkelijk begint zijn Pardi en zijn vrouw Dwi voor advies beschikbaar. Zij kunnen u informeren over de reistijden en leuke suggesties doen over uw route, overnachtingen en de plekken die u wilt bezoeken.

5. Door uw eigen chauffeur behoudt u uw vrijheid

Borobudur gids Yogyakarta Indonesia

Reist u met een georganiseerde groepsbusreis over Java en Bali, dan mist u uw vrijheid. Het is afwachten of u het met iedereen even goed kunt vinden en of alle plekken die u bezoekt uw interesse hebben. U mist de vrijheid om op de plekken die u mooi vindt te stoppen om bijvoorbeeld van het uitzicht te genieten. Door het reizen in een grote groep komt u minder makkelijk in contact met de lokale bevolking.

Met uw eigen chauffeur beslist u waar en wanneer u reist. U kunt uw rondreis starten en eindigen op elke plek die u uitkomt op Java en Bali: Jakarta, Bandung, Yogyakarta, Semarang, Surabaya, Bali of welk plaats u ook kiest.

Afhankelijk van uw beschikbare tijd en wensen kan het zijn dat een gedeelte van uw rondreis beter per trein of binnenlandse vlucht kan worden afgelegd. Pardi en Dwi nemen dit altijd mee in hun advies.

Sukamade met uw chauffeur Java6. Geen tijdsverlies en wachten

Gaat u op de bonnefooi met het openbaar vervoer, dan heeft u vrijheid, maar verliest u weer veel kostbare tijd. In het begin is het misschien nog leuk om zelf uit te zoeken waar u heen moet en hoe u er moet komen, maar houd er rekening mee dat dit veel tijd kost. Vaak bestaat een groot deel van de reis uit wachten. U reist met bagage en in het openbaar vervoer is het telkens weer opletten of u niets vergeet.

Het reizen met een eigen huurauto met eigen chauffeur combineert de voordelen en vermijdt de nadelen van een georganiseerde busreis en het reizen op de bonnefooi. U bent geen tijd kwijt met zoeken, wachten en de weg vragen. Toch heeft u de volledige vrijheid om uw eigen reis te bepalen.

7. Met uw chauffeur uw eigen rondreis

Stel uw eigen reis samen. Geen moeilijke keuzes tussen verschillende reizen die door iemand anders zijn vastgesteld, maar uw eigen reis op uw eigen tempo. U weet wat u wilt zien op Java en Bali en hoelang u ergens wilt blijven. Geen tussenpersonen, geen misverstanden, maar direct contact met uw eigen chauffeur. U bepaalt zelf hoe u reist, welke plekken u bezoekt en waar u overnacht.

Ontdek het authentieke Indonesië–>

Ook als u onderweg van plan verandert, is uw eigen chauffeur flexibel en kan het programma worden aangepast. Overleg uw plannen van te voren via de e-mail met Pardi en Dwi, zodat het ook zeker is dat uw plannen uitvoerbaar zijn. Houd er rekening mee dat het reistempo lager ligt dan in Europa.

Wat kost het… en hoe werkt het? –>

Lees de reviews–>