Pardi als uw chauffeur en gids op Java (en Bali)

Pardi als uw chauffeur en gids op Java (en Bali)

Huurauto met chauffeur op Java en Bali

Steeds meer mensen huren een auto met privéchauffeur voor een rondreis over Java (en Bali) of voor een tour in en rond Yogyakarta. Met Dadang Supardi (Pardi) als chauffeur kunt u op uw eigen tempo, en op basis van uw eigen wensen, Java en Bali ontdekken.

De 7 redenen om voor Pardi te kiezen:

1. Uw chauffeur laat u comfortabel, het echte Java en Bali zien

chauffeur Java Borobudur

Pardi heeft meer dan 20 jaar ervaring als chauffeur voor toeristen en kan u alle mooie plekken op Java en Bali, bekend en onbekend, laten zien. U stopt wanneer u wilt, u kunt zelf kiezen waar u luncht. De bagage ligt veilig achterin, en de huurauto is voorzien van AC, waardoor u geen last hebt van de warmte.

Onderweg kun u zoveel contact maken met de lokale bevolking als u wilt, maar u kunt zich op elk moment ook even terugtrekken, of zelfs een dutje doen.

2. Uw chauffeur rijdt u veilig over Java en Bali

De meeste toeristen die voor het eerst in Indonesië komen, schrikken van het chaotische verkeer. In Indonesië rijdt men aan de linkerkant en verkeersborden zijn zeldzaam. Overal ziet u motoren en bromfietsen, die zich weinig lijken aan te trekken van verkeersregels. Uw chauffeur loodst u veilig door het verkeer van Java en Bali. Anders dan veel andere chauffeurs in de toeristensector, is Pardi in het bezit van een speciaal rijbewijs waarmee hij elke bus, van elk formaat, mag besturen. Om dit rijbewijs te kunnen behouden wordt hij elke 5 jaar getest.

Pardi is, als kleine zelfstandige, lid van de beroepsorganisatie voor chauffeurs in de toeristensector op Java en Bali. De chauffeurs van deze organisatie houden elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen op de wegen op Java en Bali, eventuele nieuwe regels en eventuele wijzigingen in de bezoekersinformatie bij de belangrijkste toeristische attracties. Ook helpt men elkaar onderweg als dit nodig is. Hierdoor is hij altijd op de hoogte van de meest recente informatie om uw vakantie op Java en Bali zonder problemen te laten verlopen.

3. Door uw eigen chauffeur behoudt u uw vrijheid

Reist u met een georganiseerde groepsbusreis over Java en Bali, dan mist u uw vrijheid. Het is afwachten of u het met iedereen even goed kunt vinden. U mist de vrijheid om op de plekken die u mooi vindt te stoppen om bijvoorbeeld van het uitzicht te genieten. Door het reizen in een grote groep, komt u minder makkelijk in contact met de lokale bevolking.

4. Uw chauffeur voorkomt tijdsverlies en wachten

Sukamade met uw chauffeur op JavaGaat u op de bonnefooi met het openbaar vervoer, dan heeft u vrijheid, maar verliest u weer veel kostbare tijd. In het begin is het misschien nog leuk om zelf uit te zoeken waar u heen moet en hoe u er moet komen, maar houd er rekening mee dat dit veel tijd kost. Vaak bestaat een groot deel van de reis uit wachten. U reist met bagage en in het openbaar vervoer is het telkens weer opletten of u niets vergeet.

Het reizen met een eigen huurauto met eigen chauffeur combineert de voordelen en vermijdt de nadelen van een georganiseerde busreis en het reizen op de bonnefooi. U bent geen tijd kwijt met zoeken, wachten en de weg vragen. Toch heeft u de volledige vrijheid om uw eigen reis te bepalen.

5. Uw chauffeur, maar ook uw tolk en gids op Java en Bali

Uw chauffeur heeft jarenlange ervaring met Westerse toeristen. Hij voelt prima aan wanneer u behoefte heeft aan privacy of wanneer u juist een praatje wilt maken of advies of uitleg wilt hebben.

Pardi is in de praktijk niet alleen uw chauffeur; hij spreekt goed Engels en indien nodig tolkt hij voor u. Hij kent overal de weg en weet veel te vertellen over de rijke cultuur en achtergronden van Java. Hij denkt mee, geeft goede adviezen en heeft er plezier in u de mooie plekken van Java en Bali te laten zien.

6. Uw chauffeur biedt u zekerheid

Uw chauffeur werkt als kleine zelfstandige voor u en voor niemand anders. Hij heeft geen andere belangen die de grotere reisorganisaties wel hebben, doordat zij contracten met bepaalde hotels en restaurants hebben gesloten. U boekt zelf uw hotels, kiest zelf uw restaurants, bepaalt zelf wat u wilt gaan bezichtigen. Vanzelfsprekend kunt u om advies vragen, en Pardi weet ook zeker de goede plekken te vinden, maar er is geen enkele belangenverstrengeling. Alles is gericht op uw wensen en interesses.

7. Met uw chauffeur, uw eigen reis

Stel uw eigen reis samen. Geen moeilijke keuzes tussen verschillende reizen die door iemand anders zijn vastgesteld, maar uw eigen reis op uw eigen tempo. U weet wat u wilt zien op Java en Bali en hoelang u ergens wilt blijven. Geen tussenpersonen, geen misverstanden, direct contact met uw eigen chauffeur. Ook als u onderweg van plan verandert, is uw eigen chauffeur flexibel en kan het programma worden aangepast. Overleg uw plannen van te voren via de e-mail, zodat het ook zeker is dat uw plannen uitvoerbaar zijn. Houd er rekening mee dat het reistempo lager ligt dan in Europa.

Pardi kan u informeren over de reistijden en u ook adviezen geven of leuke suggesties doen over uw route, overnachtingen en de plekken die u wilt bezoeken.  U bepaalt zelf hoe u reist, welke plekken u bezoekt en waar u overnacht.

Hoe werkt het? –>

<– Lees de reviews