Indonesië
9,8
Fietsen Indonesië
9,8

Fietsen in Indonesië 

In Indonesië kan je prachtige fietstochten maken. Het is een leuke manier om het echte Indonesië (beter) te leren kennen. Met de fiets kom je op plekken waar je anders niet snel komt. Je fietst langs kleine rustige wegen tussen de sawa’s en door de dorpjes. Je ontmoet de mensen in de dorpen en ze laten je graag zien hoe zij leven. Op de fiets ervaar je alle geluiden en geuren en in het warme klimaat van Indonesië is het heerlijk de wind door je haren te voelen.

Op veel verschillende plekken op Java en Bali zijn er leuke fietstochten die je privé of in een groep kunt maken. Zo zijn er tochten op Bali en in Yogyakarta of Solo. Het is niet moeilijk een of meerdere fietstochten in je reisschema op te nemen. Neem contact op en reserveer nu>>>

Lees hier meer over de fietstocht bij Yogyakarta>>>

Hoewel het heel leuk is fietstochten te maken op rustige plekken, is de fiets niet een geschikt vervoersmiddel om van A naar B te reizen. Op drukke plaatsen is fietsen niet heel veilig. De grote en doorgaande wegen in Indonesië zijn hier niet op ingericht.