Kosten van een auto met privéchauffeur

Kosten van een auto met privéchauffeur

Kosten van een huurauto met chauffeur

Om bijvoorbeeld een Renault Grand Scenic te huren in Parijs, betaalt men al gauw rond de 175 euro per dag, zonder chauffeur en exclusief benzine. Vanzelfsprekend zijn de prijzen in Indonesië niet zo hoog, zelfs niet voor een huurauto mét chauffeur.

Wat zijn de kosten van een chauffeur in Indonesië?

inclusief auto, brandstof etc.:

Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap (en dus de grootte van de auto) en de afstand die moet worden afgelegd, betaalt u gemiddeld zo’n 60 euro (tussen de 45 en 80 euro) per dag (voor uw reisgezelschap, dus niet per persoon).

Als u Dadang Supardi (Pardi) inhuurt zijn in deze prijs inbegrepen:Kosten privé chauffeur Java en Bali

  • uw huurauto met airco,
  • de brandstof,
  • zijn onkosten en overnachtingen,
  • zijn vergoeding,
  • parkeerkosten, en
  • tol

Kortom, alle kosten van uw vervoer per auto!

Bij langere afstanden kan er sprake zijn van “empty run” dagen (het leeg heen- of terug rijden naar het vertrek- of vanaf het eindpunt).

Niet inbegrepen zijn:

  • toegangsprijzen,
  • uw accommodaties
  • uw overige onkosten

Indien bij bezienswaardigheden een gids gewenst is (bijvoorbeeld bij de Borobudur) moet de gids verplicht werkzaam zijn bij de Borobudur. Hier mag uw chauffeur niet als gids optreden.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een prijsopgave en/of advies over uw reisroute

Omdat steeds meer mensen het gemak van een privé-chauffeur ontdekken, is het verstandig tijdig contact op te nemen.

Drukke perioden

In de drukke perioden kan het voorkomen dat Pardi al volgeboekt is. Zijn collega’s Unggul of Yuli kunnen dan uw chauffeur zijn. Dit gebeurt altijd in overleg met u en alleen als u dit wilt. U weet dus altijd al bij het boeken van de reis, wie uw chauffeur is.

kosten huurauto met chauffeur Indonesië JavaUnggul heeft 7 jaar ervaring als chauffeur in de toeristensector. Yuli al meer dan 27 jaar.

Ook Unggul en Yuli wonen met hun gezin in Yogyakarta. Zij spreken goed Engels en worden erg gewaardeerd door hun klanten en net als Pardi zijn ook zij lid van de beroepsorganisatie voor chauffeurs in de toeristensector op Java en Bali en zijn zij in het bezit van een rijbewijs waarmee zij elke bus mogen besturen.

Pardi, Unggul en Yuli volgen dezelfde principes in hun werk: Uw wensen en interesses staan centraal. Zij hebben plezier in hun werk en zijn er trots op om hoge kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs.

Unggul kreeg de volgende reviews:

Na het lezen van vele blogs, kwamen we uit bij Dadang’s website en namen we contact met hem op om van zijn diensten gebruik te kunnen maken tijdens onze reis in Indonesië. We hebben hem ons 6-daagse programma, van Yogyakarta naar Bali, toegestuurd. Toen we aankwamen in Yogya, werden we welkom geheten door zijn zeer aardige collega Unggul. We hadden veel plezier met Unggul als chauffeur. De reis verliep heel goed: geheel volgens programma, een veilige chauffeur met veel ervaring en een comfortabele auto. We danken Dadang voor zijn efficiënte organisatie en Unggul voor zijn sympathie, zijn verbindende lach en zijn ervaring! We bevelen hun diensten ten zeerste aan.”

Laura uit Frankrijk, november 2017


“We reden van Surabaya naar Jakarta met Mr. Unggul Hartanto, een vriend van Mr. Supardi. De heer Hartanto is een uitstekende chauffeur met een goed voertuig. Hij blijft geduldig en kalm, zelfs wanneer hij wordt geconfronteerd met de chaos van vastgelopen wegen, vol met verschillende voertuigen. Dhr. Supardi was gemakkelijk om zaken mee te doen. We bevelen zowel Dadang Supardi Tours als Mr. Hartanto ten zeerste aan.”

Mw. Hariatmi uit de VS, november 2017


“We hadden een trip van 4 dagen over Java gepland, met Dadang Supardi, maar bleven uiteindelijk voor een 10-daags bezoek op Java en Bali, samen met Unggul, een vriend van Pardi. Erg flexibel, aardig, geduldig en echt behulpzaam; hij was gewoon de perfecte chauffeur en vriend voor 10 dagen. Nogmaals bedankt Unggul, we wensen je een mooi leven!”

Marjorie & Guillaume uit Frankrijk, september 2017

Click here to Read More


Yuli heeft de volgende beoordelingen:

“Yuli reed mij gedurende 10 dagen rond over Java en Bali. Hij doet zijn werk goed: stipt, voorzichtig, en plezierig. Hij kent Java heel goed en vond de hotels zonder enig probleem. Omdat hij minder bekend was op Bali, vroeg hij een lokale vriend om hem te vergezellen. Een goed initiatief.”

François uit Zwitserland, november 2017


“We deden een beroep op hem om ons over Java te vervoeren. We hadden een fantastische week met een van Pardi’s gidsen; erg professioneel, een goede chauffeur, altijd een glimlach, hij liet ons prachtige plekken zien, goed advies. Ik beveel hem van harte aan!”

Sylvie uit Frankrijk, oktober 2017


Yuli was perfect!! Hij was op tijd, vriendelijk en hij liet ons alles zien wat wij wilden zien en zelfs meer. Bedankt!

Vanessa uit België, juli 2017