Kosten van een auto met privéchauffeur

Kosten van een auto met privéchauffeur

Kosten van een huurauto met chauffeur

Om bijvoorbeeld een Renault Grand Scenic te huren in Parijs, betaalt men al gauw rond de 175 euro per dag, zonder chauffeur en exclusief benzine. Vanzelfsprekend zijn de prijzen in Indonesië niet zo hoog, zelfs niet voor een huurauto mét chauffeur.

Wat zijn de kosten van een chauffeur in Indonesië?

Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap (en dus de grootte van de auto) en de afstand die moet worden afgelegd, betaalt u gemiddeld zo’n € 60 (tussen de € 50 en € 90) per dag (voor uw reisgezelschap, dus niet per persoon).

Als u Dadang Supardi (Pardi) inhuurt zijn in deze prijs inbegrepen:Kosten privé chauffeur Java en Bali

 • uw huurauto met airco,
 • de brandstof,
 • zijn onkosten en overnachtingen,
 • zijn vergoeding,
 • parkeerkosten, en
 • tol

Kortom, alle kosten van uw vervoer per auto!

Bij langere afstanden kan er sprake zijn van “empty run” dagen (het leeg heen- of terug rijden naar het vertrek- of vanaf het eindpunt).

Niet inbegrepen zijn:

 • toegangsprijzen,
 • uw accommodaties
 • uw overige onkosten

Indien bij bezienswaardigheden een gids gewenst is (bijvoorbeeld bij de Borobudur) moet de gids verplicht werkzaam zijn bij de Borobudur. Hier mag uw chauffeur niet als gids optreden.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een prijsopgave en/of advies over uw reisroute –> 

Omdat steeds meer mensen het gemak van een privé chauffeur ontdekken, is het verstandig tijdig contact op te nemen.

<– De 7 redenen om voor Dadang Supardi (Pardi) te kiezen

Drukke perioden

In de drukke perioden kan het voorkomen dat Pardi al volgeboekt is. Pardi kan in dat geval een beroep doen op zijn (ervaren en gewaardeerde) collega’s Unggul, Yuli, Andi, Amri of Bakti.
Dit gebeurt altijd in overleg met u en alleen als u dit wilt. U weet dus altijd al bij het boeken van de reis, wie uw chauffeur zal zijn.

Wat zijn de kosten van een chauffeur in Indonesie?Pardi zal alleen speciaal door hem geselecteerde chauffeurs benaderen. Deze collega’s :

 • spreken goed Engels,
 • rijden absoluut veilig door het drukke verkeer
 • kennen goed de weg.
 • zijn dienstverleners in hart en nieren.
 • hebben veel ervaring en worden zeer gewaardeerd
 • zijn lid van de beroepsorganisatie voor chauffeurs in de toeristensector

Bakti woont in Bandung. De anderen wonen, net als Pardi, met hun gezin in Yogyakarta. Zij zijn allemaal in het bezit van een rijbewijs waarmee zij elke bus van elk formaat mogen besturen.

Zij hebben plezier in hun werk en zijn trots op hun goede beoordelingen:

“We hadden een geweldige tour met Unggul (een chauffeur uit Pardi’s groep). We zijn begonnen in Yogjakarta en zijn via Solo, Mt. Bromo, Ijen naar Permuteran gegaan. Unggul is waarschijnlijk een van de beste chauffeurs die u op Java kunt vinden. Zijn rijgedrag is uitmuntend, zijn Engels erg goed en zijn kennis over Java uitzonderlijk. Hij was elke dag uitstekend voorbereid en had altijd advies om ons fantastische verborgen plekken te laten zien. Zijn kennis van de natuur was ook ongelooflijk. Hij had eenvoudigweg een antwoord op al onze vragen. Helaas konden we onze reis met hem over Bali niet verlengen, omdat hij al andere verplichtingen had. Ik kan Unggul absoluut aanbevelen aan elke andere reisgroep.
Nogmaals bedankt Unggul. Je hebt onze reis echt speciaal gemaakt. Bedankt.”

Joe uit Duitsland, augustus 2018


“Dadang Supardi is zeker 5 ***** waard. Via de website zijn wij terecht gekomen bij Dadang Supardi. In overleg met Pardi hebben we een chauffeur toegewezen gekregen. Zelf was hij al reeds bezet. Onze chauffeur was Unggul. Het was onze eerste reis in Indonesië. Onze ervaring met Unggul was erg goed. Het is een ervaren chauffeur. Hij is erg relaxed, vriendelijk en serieus. Hij dacht mee over de mogelijkheden van onze reis. Hij spreekt goed engels. Hierdoor was het ook mogelijk om over meer zaken met hem te praten. Hij kon ons goed vertellen wat de normen en waarden en leefwijze in Indonesië is. Wij hebben 12 dagen met plezier met hem gereisd. Niets was hem te veel. Unggul is een chauffeur die ik iedereen kan aanraden. De volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van Dadang Supardi. Unggul bedankt voor alles en dat je onze reis zo plezierig hebt gemaakt. Unggul is gewoon meer dan alleen een chauffeur. Ook hebben we een halve dag dag kennis mogen maken met Pardi zelf. Ook over hem kan ik alleen maar lof spreken. Unggul Terimah Kasih dan Sampai berjumpa lagi.. Sampai Tahun depan. “

Chantal en Roy uit Nederland, augustus 2018.


“Wij zijn met vrienden 9 dagen op Java rondgereisd en hadden Andi als chauffeur geboekt. We zijn in Yogyakarta gestart en hadden van tevoren aangegeven waar we naar toe wilden. Andi kwam zelf ook met voorstellen om excursies te doen en die waren allemaal super leuk! Andi was een rustige chauffeur die rustig reed en ons veilig overal naar toe heeft gebracht.
Het was van tevoren ook allemaal perfect geregeld met Pardi, met wie we steeds per mail contact hebben gehad. Ik kan iedereen aanbevelen om hier je wensen kenbaar te maken en dan wordt het allemaal perfect geregeld. “

Nancy en Frank Regeer, Pierre en Angelique van Kolck uit Nederland, juli 2018

Click here to Read More