Kosten van een auto met privéchauffeur

Kosten van een auto met privéchauffeur

Kosten van een huurauto met chauffeur op Java en Bali

Om bijvoorbeeld een Renault Grand Scenic te huren in Parijs, betaalt men al gauw rond de 150 euro per dag, zonder chauffeur en exclusief benzine. Vanzelfsprekend zijn de prijzen in Indonesië niet zo hoog, zelfs niet voor een huurauto mét privé chauffeur en inclusief brandstofkosten.

Wat zijn de kosten van een privé chauffeur in Indonesië?

Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap (en dus de grootte van de auto) en de afstand die moet worden afgelegd, betaalt u gemiddeld zo’n € 60 (tussen de € 50 en € 90) per dag (voor uw reisgezelschap, dus niet per persoon).

Als u Dadang Supardi (Pardi) inhuurt zijn in deze prijs inbegrepen:

 • uw huurauto met airco,
 • de brandstof,
 • zijn onkosten en overnachtingen,
 • zijn vergoeding,
 • parkeerkosten, en
 • tol.

Kortom, alle kosten van uw vervoer per auto!

Bij langere afstanden kan er sprake zijn van “empty run” dagen (het leeg heen- of terug rijden naar het vertrek- of vanaf het eindpunt van uw reis).

Niet inbegrepen zijn:

 • toegangsprijzen,
 • uw accommodaties,
 • eventueel de ferry naar en van Bali,
  (afhankelijk van grootte van de huurauto en het reisgezelschap kost dit ongeveer tussen de 20 euro en 40 euro)
 • uw overige onkosten.

Neem geheel vrijblijvend contact op via e-mail, whatsapp of via het formulier op de website voor een prijsopgave en/of advies over uw reisroute.

Neem geheel vrijblijvend contact op –>

Een vakantie zonder stress?

Tijdens uw vakantie wilt u niet te laat vertrekken, de weg kwijt raken of u onveilig voelen in het verkeer. Een goede chauffeur maakt het verschil. Zet uw vakantie niet op het spel en verzeker u van een ervaren, betrouwbare en goede Engels-, Frans- of Nederlandssprekende chauffeur.

Met uw eigen chauffeur creëert u uw eigen reis geheel volgens uw eigen wensen.
Pardi en zijn vrouw Dwi wonen in Yogyakarta. Pardi werkt al meer dan 20 jaar als chauffeur in de toeristensector op Java en Bali. Met zijn vrouw en zijn team maakt hij al vele jaren voor vele gasten een individuele rondreis over Java en Bali mogelijk.
Zijn gasten zijn meer dan tevreden.

<–Lees de reviews

Binnen de Javaanse cultuur past dat men werkt en leeft met passie voor alles wat men doet. Werken is meer dan geld verdienen. Dit herkennen Pardi en Dwi. Zij doen hun werk met veel plezier en toewijding en zijn pas tevreden als u dat bent.

Uw wensen staan centraal. Pardi en Dwi kiezen bewust voor een persoonlijke benadering en hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

<– Lees wat de service van Pardi en Dwi uniek maakt


Kosten privé chauffeur Java en BaliHoe werkt het?

 • Neem geheel vrijblijvend contact op

  Geef aan wat uw wensen zijn of stel de vragen die u heeft. Pardi en Dwi beantwoorden uw vragen en laten u weten wat mogelijk is.
  Neem geheel vrijblijvend contact op  –>


 • Booking en bevestiging

  Op het moment dat u uw reis vastlegt/boekt, ontvangt u een bevestiging en bereiden Pardi en Dwi uw reis op basis van uw wensen zorgvuldig voor en zorgen zij ervoor dat op de afgesproken plaats en op de afgesproken tijd uw chauffeur u verwelkomt en uw reis kan beginnen.


 • Betaling en garantie

  yogyakarta beach

  Bij de bevestiging van uw booking ontvangt u ook een link naar Paypal zodat u een aanbetaling (30%) van de overeengekomen reissom kunt voldoen.

  Omdat Paypal, vergelijkbaar met het reisgarantiefonds, speciaal voor online bookingen extra garanties biedt, en uw privacy optimaal beschermt, hebben Pardi en Dwi een Paypal account aangevraagd voor hun bedrijf. Hun bedrijfsaccount is door Paypal goedgekeurd.  Niet alleen is uw betaling via Paypal verzekerd en vertrouwd, ook voorkomt dit gedoe met pinnen of het meenemen van cash bedragen.

  Bij aankomst betaalt het tweede deel van de reissom (40%) aan uw chauffeur. (Als u hebt afgesproken geen aanbetaling via Paypal te doen, betaalt u 70% bij aankomst aan uw chauffeur.)
  Het laatste deel van de reissom betaalt u na afloop van uw reis aan uw chauffeur.

  Als u niet alleen een chauffeur boekt, maar via Pardi aanvullend ook excursies, toegangskaarten, een treinreis of overnachtingen laat regelen, laat hij u weten hoeveel de aanbetaling hiervoor bedraagt. Dit hangt af van het beleid van de hotels en de organisaties waar hij de reservering moet maken.


 • Annuleren

  Pardi en Dwi vragen u, op het moment dat u uw plannen wijzigt, dit tijdig aan hen door te geven. Juist omdat zij een klein bedrijf hebben is het voor hen belangrijk om hun mogelijkheden goed te kunnen benutten. Tot drie weken voor vertrek kunt u zonder problemen annuleren. Als u door onvoorziene omstandigheden binnen drie weken voor vertrek van uw reis moet afzien, verzoeken zij u dit direct te laten weten en 50% van de overeengekomen reissom te declareren bij uw annuleringsverzekering.
  (Als u aanvullend ook excursies, toegangskaarten, een treinreis of overnachtingen heeft laten boeken, dan kunt u alleen annuleren als dit past binnen het beleid van de hotels en de organisaties waar de reservering is gemaakt.)


 • Laatste check 3 weken voor uw komst

  Drie weken voor uw aankomst ontvangt u een e-mail om uw aankomstdatum, locatie en tijdstip en uw contactgegevens (ook voor als u onderweg bent) nogmaals te controleren en om uw laatste vragen te beantwoorden. Met deze laatste gegevens hebben Pardi en Dwi alles geregeld wat met u voor uw reis in Indonesië, is afgesproken.
  U kunt ook binnen drie weken voor uw aankomst boeken, maar omdat steeds meer mensen het gemak van een privé chauffeur ontdekken, is het verstandig tijdig contact op te nemen om teleurstelling te voorkomen.


 • 24/7 service

  Niet alleen voorafgaand aan uw reis maar ook gedurende uw gehele verblijf zijn Pardi en Dwi voor u beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook als er bijvoorbeeld sprake is van onvoorziene omstandigheden staan zij voor u klaar. Zij hebben er plezier in ervoor te zorgen dat uw vakantie een succes wordt.


Neem geheel vrijblijvend contact op  –>


Drukke perioden

Wat zijn de kosten van een chauffeur in Indonesie?In de drukke perioden kan het voorkomen dat Pardi al is volgeboekt. Pardi en Dwi kunnen in dat geval een beroep doen op hun ervaren en gewaardeerde team van collega’s Unggul, Yuli, Andi, Amri of Bakti.
Bakti woont in Bandung. De anderen wonen, net als Pardi, met hun gezin in Yogyakarta.

Naast dit vaste team van ervaren chauffeurs kunnen Pardi en Dwi een beroep doen op een aantal betrouwbare en ervaren collega’s die flexibel beschikbaar zijn. Deze collega’s zijn woonachtig in verschillende plaatsen verspreid over Java en Bali, zodat welke reisroute u ook kiest, er altijd een goede chauffeur gevonden kan worden en er efficiënt omgegaan kan worden met de tijd die u beschikbaar heeft.

Engels-, Frans- of Nederlandssprekende chauffeurs

Alle chauffeurs spreken goed Engels. Ook zijn er chauffeurs die zich de Nederlandse of Franse taal eigen hebben gemaakt. Als u de voorkeur geeft aan een Nederlandstalige of Franstalige chauffeur vraag dan naar de mogelijkheden.

Kwaliteit

Welke chauffeur er ook voor u klaar staat, Pardi en Dwi werken alleen met speciaal door hen geselecteerde chauffeurs, die passen binnen hun bedrijfsfilosofie en die voldoen aan hun hoge normen. Kwaliteit is leidend. Dit betekent dat deze collega’s, net als Pardi:

 • goed Engels spreken,
 • absoluut veilig door het drukke verkeer rijden,
 • goed de weg kennen,
 • u veel kunnen vertellen over de rijke cultuur van Java en Bali,
 • dienstverleners zijn in hart en nieren en altijd voor u klaar staan,
 • veel ervaring hebben en zeer gewaardeerd worden,
 • lid zijn van de beroepsorganisatie voor chauffeurs in de toeristensector,
 • in het bezit zijn van een rijbewijs, waarmee zij elke bus van elk formaat mogen besturen.

Ook zijn collega’s hebben plezier in hun werk en zijn trots op hun goede reviews:

“We hadden twee fantastische dagen met Bara.
Hij is een zeer aangename bestuurder en hij stond altijd klaar, van start tot finish.
Ik kan deze tour van harte aanbevelen!”

Antoine uit Frankrijk augustus 2019


“Betrouwbare service
We hadden e-mail contact met Pardi. Dat verliep goed. Afspraken worden nagekomen. Er was een driver voor ons geregeld die ons een kleine week heeft rondgereden. Kipli sprak helaas niet heel veel Engels. Dat was hij nog aan het oefenen. Naarmate de week vorderde, kregen we wat beter contact. Wel heel betrouwbaar in de afspraken, vriendelijk en zeer zorgzaam. Alles was goed geregeld, tot en met de entreetickets en flesjes water. Schone auto. 
Kipli hield van doorrijden en inhalen, maar hield daarbij de veiligheid wel in de gaten. 
Al met al zijn wij zeer tevreden over de service.”

Jacqueline uit Nederland, augustus 2019

reactie van Dadang Supardi:
Heel erg bedankt voor uw vriendelijke woorden. Ik ben blij te horen dat u onze service als zorgzaam, veilig en betrouwbaar hebt ervaren, dat alles goed geregeld was en dat u over het algemeen zeer tevreden bent. We nemen uw feedback zeer serieus en ik zal ervoor zorgen dat alle chauffeurs in het team goed Engels spreken. We vinden het erg belangrijk dat al onze gasten 100% tevreden zijn. We zien u graag terug in de toekomst, voor een nog betere ervaring.


“Na een goed mail contact met Pardi tijdens het maken van afspraken over onze reis, werden wij opgehaald in Jakarta door (Dar)Minto. Minto spreekt redelijk Nederlands en heeft er voor gezorgd dat wij in de 10 dagen met hem, hele mooie herinneringen hebben gemaakt in Java. Minto is een hele goede chauffeur en heeft ons naar heel veel mooie plekken meegenomen en ons geweldige eetervaringen bezorgd in het restaurant zonder stoelen. Ik kan iedereen aanbevelen om met Indonesiatour in Java en Bali rond te touren en voor de Nederlanders vraag naar Minto als chauffeur. Het was top!!”

Mariska uit Nederland, juli 2019


“Vlotte communicatie vooraf, prijs duidelijk en grote flexibiliteit qua planning. Geweldige chauffeur Unggul ter plaatse. Was behalve zeer goede chauffeur ook zeer vriendelijk, informatief, grappig en stipt. Heel aangename man!”

Steven Verbeke uit België, juli  2019


“Veilige, vriendelijke en betrouwbare chauffeurs. Een paar weken voor de reis hebben we contact gelegd en kregen zeer snelle reacties en hulp. De chauffeurs waren erg geduldig en op een dag had iemand van onze groep een onverwacht noodgeval en de chauffeur -Yuli- was meer dan behulpzaam.”

Diana uit Singapore, juli 2019
Read more reviews


Borobudur Java

Advies en inspiratie

Door alle informatie die u op het internet vindt, ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Pardi en Dwi begrijpen dit. Bij al uw vragen, bijvoorbeeld over hotels, over welke bezienswaardigheden u het beste kunt bezoeken, of als u specifieke wensen heeft die aansluiten bij uw interesses (bijvoorbeeld culinaire wensen, fotografie, vogelen, fietsen, “go local” ervaringen) kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen voor advies.

<–Ontdek het authentieke Indonesië

<–Ook de ideale rootsreis boekt u met Pardi en Dwi

Java en Bali bieden u zoveel mogelijkheden. Maak een jeeptocht over een vulkaan, klim tot aan de krater, bezoek mysterieuze tempels, leer de Javaanse keuken kennen, vaar tussen dolfijnen in de zee, ga snorkelen in helder blauw water, laat u meenemen door een gids in de verborgen wijken van de stad en geniet van de gastvrijheid van de Indonesische bevolking.
kinderen in IndonesieVul uw vakantie in zoals u dit wilt.
Ook voor kinderen is een rondreis in Indonesië een herinnering voor het  leven.

<–Lees meer over een rondreis met kinderen over Java en Bali

Uw interesses, wensen en feedback zijn erg belangrijk voor Pardi en Dwi.

Aarzel niet contact op te nemen–>