Kosten van een auto met privéchauffeur

Kosten van een auto met privéchauffeur

Kosten van een huurauto met chauffeur

Om bijvoorbeeld een Renault Grand Scenic te huren in Parijs, betaalt men al gauw rond de 175 euro per dag, zonder chauffeur en exclusief benzine. Vanzelfsprekend zijn de prijzen in Indonesië niet zo hoog, zelfs niet voor een huurauto mét chauffeur.

Wat zijn de kosten van een chauffeur in Indonesië?

Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap (en dus de grootte van de auto) en de afstand die moet worden afgelegd, betaalt u gemiddeld zo’n € 60 (tussen de € 45 en € 80) per dag (voor uw reisgezelschap, dus niet per persoon).

Als u Dadang Supardi (Pardi) inhuurt zijn in deze prijs inbegrepen:Kosten privé chauffeur Java en Bali

 • uw huurauto met airco,
 • de brandstof,
 • zijn onkosten en overnachtingen,
 • zijn vergoeding,
 • parkeerkosten, en
 • tol

Kortom, alle kosten van uw vervoer per auto!

Bij langere afstanden kan er sprake zijn van “empty run” dagen (het leeg heen- of terug rijden naar het vertrek- of vanaf het eindpunt).

Niet inbegrepen zijn:

 • toegangsprijzen,
 • uw accommodaties
 • uw overige onkosten

Indien bij bezienswaardigheden een gids gewenst is (bijvoorbeeld bij de Borobudur) moet de gids verplicht werkzaam zijn bij de Borobudur. Hier mag uw chauffeur niet als gids optreden.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een prijsopgave en/of advies over uw reisroute

Omdat steeds meer mensen het gemak van een privé-chauffeur ontdekken, is het verstandig tijdig contact op te nemen.

Drukke perioden

In de drukke perioden kan het voorkomen dat Pardi al volgeboekt is. Pardi kan in dat geval een beroep doen op zijn (ervaren en gewaardeerde) collega’s Unggul, Yuli, Andi of Amri.
Dit gebeurt altijd in overleg met u en alleen als u dit wilt. U weet dus altijd al bij het boeken van de reis, wie uw chauffeur zal zijn.

Wat zijn de kosten van een chauffeur in Indonesie?Pardi zal alleen speciaal door hem geselecteerde chauffeurs benaderen. Deze collega’s :

 • spreken goed Engels,
 • rijden absoluut veilig door het drukke verkeer
 • kennen goed de weg.
 • zijn dienstverleners in hart en nieren.
 • hebben veel ervaring en worden zeer gewaardeerd
 • zijn lid van de beroepsorganisatie voor chauffeurs in de toeristensector

Zij wonen, net als Pardi, met hun gezin in Yogyakarta en zijn ook in het bezit van een rijbewijs waarmee zij elke bus van elk formaat mogen besturen.
Zij hebben plezier in hun werk en zijn trots op hun goede beoordelingen.

Unggul, Yuli, Andi en Amri kregen de volgende reviews:

Onze chauffeur uit Yogyakarta was Andi.  Het contact werd snel en eenvoudig gelegd via WhatsApp.
We werden super punctueel opgehaald in ons hotel.

Andi was erg behulpzaam en super vriendelijk!
Hij stelde aanvullende bezienswaardigheden voor en we voelden ons erg veilig tijdens de rit.
Het was prettig dat de auto voorzien was van airconditioning, vooral in het warme weer.
We zouden Andi aan iedereen aanbevelen en zeker weer boeken.
Helemaal geweldig!”

Julia en Jana uit Duitsland, mei 2018


“Uitstekende gids en chauffeur

In mei 2018 bezochten mijn vrouw en ik Indonesië voor de eerste keer en hadden een uitgebreide reis gepland die ons door vrijwel heel Java leidde met een drop-off in Bali voor de laatste paar dagen van onze vakantie. We hadden het genoegen dat Amri ons vergezelde als gids en chauffeur voor zes heerlijke dagen, reizend tussen verschillende bezienswaardigheden en steden.

Vanaf het moment dat we Amri ontmoetten, voelden we onmiddellijk een band. Een uitstekende chauffeur die heel goed Engels spreekt. We ontdekten al snel dat hij ontzettend vriendelijk was, zeer goed geïnformeerd, altijd op tijd en met een grote glimlach. Hij is een geweldige gids en weet veel over de lokale Javaanse keuken en cultuur te vertellen. Hij was zeer geduldig met ons, toen we onze tijd namen om de ongelooflijke bezienswaardigheden te fotograferen.

We willen hem nogmaals bedanken voor het veel leuker maken van onze reis. We willen ook graag onze diepste dank betuigen aan Pardi die ervoor heeft gezorgd dat Amri onze gids / chauffeur werd. We raden zowel Amri als Dadang Supardi Tours aan, aan iedereen die het geweldige eiland Java wil verkennen met een uitstekende gids!”

Cargi uit Turkije, mei 2018


Na het lezen van vele blogs, kwamen we uit bij Dadang’s website en namen we contact met hem op om van zijn diensten gebruik te kunnen maken tijdens onze reis in Indonesië. We hebben hem ons 6-daagse programma, van Yogyakarta naar Bali, toegestuurd. Toen we aankwamen in Yogya, werden we welkom geheten door zijn zeer aardige collega Unggul. We hadden veel plezier met Unggul als chauffeur. De reis verliep heel goed: geheel volgens programma, een veilige chauffeur met veel ervaring en een comfortabele auto. We danken Dadang voor zijn efficiënte organisatie en Unggul voor zijn sympathie, zijn verbindende lach en zijn ervaring! We bevelen hun diensten ten zeerste aan.”

Laura uit Frankrijk, november 2017


“Yuli reed mij gedurende 10 dagen rond over Java en Bali. Hij doet zijn werk goed: stipt, voorzichtig, en plezierig. Hij kent Java heel goed en vond de hotels zonder enig probleem. Omdat hij minder bekend was op Bali, vroeg hij een lokale vriend om hem te vergezellen. Een goed initiatief.”

François uit Zwitserland, november 2017

Click here to Read More