Vakantie is pas vakantie met een goed boek

Wat is relaxter dan in de rustige uurtjes naast het zwembad bij het hotel, aan het strand, of onderweg heerlijk weg te duiken in een boek?
We hebben de leukste titels op een rijtje gezet van de beste boeken over Indonesië.
Deze boeken zijn ook ideaal om voor vertrek al in de stemming te komen.

Natuurlijk ga je niet met een boodschappentas vol met boeken het vliegtuig in. Verwen jezelf en schaf een goede e-reader aan>>>  of lees je e-boeken via de Kobo-app op je tablet of mobiele telefoon. Met Kobo Plus kun je alleen boeken lezen op Kobo-e-readers. Niet op die van andere merken.

Als je meerdere e-boeken wilt aanschaffen dan is een Kobo-plus abonnement al snel een voordelige oplossing. Voor 9,99 euro per maand (voor e-boeken) en 12,99 per maand (e-boeken én luisterboeken) ben je heel voordelig uit. De eerste 30 dagen krijg je een gratis proefperiode, en je mag opzeggen wanneer je wilt (dus ook direct na deze gratis 30 dagen). Met een Kobo Plus-abonnement heb je toegang tot meer dan 270.000 e-books en zo’n 20.000 luisterboeken, zolang je abonnee bent. Dit is  abonnement is een  samenwerking tussen de e-readerfabrikant Kobo en Bol.com.

Wil je blijvend toegang tot je ebook? Dan kan je het e-boek kopen.

De volgende e-boeken kan je gratis downloaden met een Kobo-plus abonnement:

               

Boek 1 Achter de Eeuwige glimlach >> 

Tussen 2004 en 2014 heeft Elisabeth Riphagen de ontmoetingen beschreven die ze had met honderd mensen in Indonesië. Ze beschrijft wat hen bezig hield, hoe hun leven eruit zag, wat hen gelukkig maakte en wat religie voor hen betekende. Dit boek geeft een inkijkje in de Indonesische cultuur, godsdienst en samenleving.

Boek 2 Langs de straten van Jakarta >>

Ben Knapen en fotograaf Ahmad de Ny Salman hebben twee jaar lang inwoners van Jakarta geportretteerd en geïnterviewd: Wat houdt mensen bezig, waar maken ze zich druk over. Hoe verloopt hun dag, wat hebben ze voor smaak? Jonge mensen op hun werk, steenrijke families thuis en arme venters op straat vertellen hun verhaal en poseren voor de foto.
Read more >>