Indonesie
9,8

Rootsreis naar Indonesië voor geadopteerden

Rootsreizen, terug naar je roots

Bezoek het land waar je geboren bent en waar je roots liggen.

Speciaal voor geadopteerden organiseert Dadang Supardi individuele rootsreizen naar Java en Bali. Hij heeft jarenlange ervaring en weet wat je kunt verwachten. Zo ben je goed voorbereid.

Met een privéchauffeur reis je langs alle bestemmingen die je wilt bezoeken. Niet alleen de highlights zoals de Borobudur, Yogyakarta en de Bromo vulkaan, maar natuurlijk ook de echte “go local” bestemmingen. Zo leer je Indonesië van binnenuit kennen.

Indonesië heeft zoveel te bieden. Lijkt het je leuk een berg te beklimmen? Wil je pasgeboren schildpadjes vrijlaten in de oceaan? Of snorkel je liever tussen het koraal bij een rustig eilandje? Er is zoveel mogelijk.

rootsreizen indonesie Stel je eigen reis samen

In nauw overleg maak je een voor jou op maat gemaakte reis.

Familie gevonden?

Heb je je familie gevonden?
Bezoek je familie met een gids/tolk met veel ervaring, zodat je niets mist en alles soepel verloopt.

Als vrijwilliger bij Stichting Ibu Indonesia organiseert Dadang Supardi zoektochten voor geadopteerden naar hun familie in Indonesië. Het afgelopen jaar heeft hij 17 moeders (of hun familie) bezocht en hun DNA aan de DNA-bank van MyHeritage toegevoegd.

Hij weet wat je kunt verwachten en bereidt je goed voor. Hij kan voor je tolken en helpt je met al je praktische vragen.
Met meer dan 25 jaar ervaring en goede reviews (ook van andere geadopteerden) maakt hij je rootsreis en vakantie tot een succes.

Nog geen familie gevonden?

Ook als je je familie nog niet gevonden hebt is een rootsreis speciaal. Tijdens je reis leer je Indonesië echt kennen. Hoe zou het dagelijkse leven eruit hebben gezien als je niet was geadopteerd? Lijkt het je leuk een school, een moskee te bezoeken? Wil je meedoen aan lokale activiteiten in een dorp of een stad? Laat het weten en Dadang Supardi zorgt er voor dat je het echte authentieke Indonesië leert kennen.
Je wordt gastvrij ontvangen en bezoekt mensen thuis. Zo leer je je roots echt kennen!


Hoe werkt het?

  1. Geef aan met hoeveel personen je komt en hoeveel dagen je wilt komen (ook kinderen zijn welkom)
  2. Kies de highlights die je wilt bezoeken
  3. Kies de lokale activiteiten waar je aan deel wilt nemen
  4. Geef aan of je je familie hebt gevonden en of je je familie wilt bezoeken
  5. Wil je ook nog een week (of langer) uitrusten op Bali of een ander eiland? Laat het weten!

Met deze informatie krijg je een persoonlijk reisplan en een offerte rechtstreeks van Dadang Supardi, die al meer dan 25 jaar met veel plezier reizen organiseert op Java en Bali.

Mail Pardi, geheel vrijblijvend, met je vragen >>>